Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Meslek Okulu

Belgegeçer : .
WEB https://ahmetkutsitecermeslekiegitimmer.meb.k12.tr
Adres : Gültepe Mahallesi Farabi Caddesi No 26/9 Merkez / SİVAS
VİZYON : Okulumuza yönlendirilen bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin ve paydaşların mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Normal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle yetersizlikleri olan bireylerinde üretken olabilmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : Okulumuzda yabancı dil eğitimi verilmemektedir.
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrencilerimizin okula erişimleri ve öğlen yemeği hizmetleri "Özel Eğitim Öğrencilerinin Okula Ücretsiz Erişimi" mevzuatı kapsamında Bakanlığımız imkanlarıyla ücretsiz yürütülmekredir.
Ulaşım : Şehir Merkezinden kalkan "Gültepe" ve "Karşıyaka" otobüsleri ile, Adliye, AVM, Meslek Lisesi ve okul önündeki duraklarda inilerek okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Primemall AVM, Yeni Stadyum, Adliye Binası, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bilim-Teknoloji Üniversitesi inşaatına yakın bir konumdadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezine yaklaşık 2 km mesafede Gültepe Mahallesi "Okullar Bölgesi" olarak bilinen alandadır.
Kontenjan Bilgileri : 130
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : Altetizm, Masa Tenisi, Bocce, Satranç, Basketbol, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler : Robotik Kodlama Etkinlikleri, Tübitak Bilim Fuarı Faaliyetleri
Proje Çalışmaları : AB Projeleri ile diğer Yerel ve Ulusal Projeler
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Özel öğrencilerimizin içerisinde aktif olarak yer aldıkları eTwinning Projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar : "Her Alanda Biz de Varız..."